Modalitati livrare

1.Livrare in Romania 

Taxa pentru livrare este de 13 RON, si este gratuita  pentru colete ce depasesc valoarea de 190 RON.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (GLS/Optim Curier) timp de livrare 6-10 zile  lucratoare indiferent de localitatea de care apartineti.In cazul expeditiilor in afara retelei curierului rapid kilometrii suplimentari nu se platesc, costul livrarii ramanand acelasi, indiferent de localitate.

2.Livrare internationala

Livram in urmatoarele tari din Europa prin Gls: Italia,Germania,Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Franta,  Ungaria, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Anglia.

Costurile de livrare difere pentru fiecare tara in parte.ATENTIE nu putem trimite colete cu ramburs in afara Romaniei, plata trebuie efectuata inaite de expedierea coletului prin Paypal/Carte de credit.

 
Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Toate produsele sunt livrate discret, in cutii de carton nepersonalizate.

Modalitati de returnare

In cazul in care in colet gasiti un alt produs decat cel comandat, un produs incompatibil ca marime sau un produs cu defecte, il puteti returna, insotit de ambalajul original si eticheta, in maxim 15 zile. Nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate.Pentru retur va rugam sa ne contactati pe email: contact@misskiss.ro

ATENTIE: Din motive de igiena produsele din caregoria Lenjerie Intima NU SE POT RETURNA va multumim pentru intelegere.